Øylivets velsignelser

Legendariske Skrova og Hovedkontoret er nærmere enn du tror. Reiser du hjemmefra på morgenen, kan du parkere tøflene her på kvelden, uansett hvor i landet du befinner deg.

Skrova er som en trådløs lader midt i Vestfjorden som på mystisk vis fyller batteriet ditt opp, bare ved at du setter føttene dine her. Om det er nærheten til havet, den påtrengende idyllen eller å være omringet av havet på alle kanter som gjør det skal være usagt – arbeidsroen trenger seg iallefall på og lufta dirrer av tilfredshet. 

Kontorfellesskap

Den hjemmekoselige coworken i 2 etg i den gamle barnehagen henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og ordner bolig også utover vårt eget Bakkejord – Skrova mest sjarmerende hus. Lokalene gir behagelig armslag for rundt 6-10 personer og passer derfor også godt for grupper eller en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart.

KONTORPLASS OG MØTEROM

Book kontorplass og møterom for deg og teamet ditt!

Workation – en herlig kombinasjon

Vi kan skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine gjester. Her står opplevelser, aktiviteter, kortreist mat og god service i fokus. Dere bor på rorbuer, i hus, eller mer fasjonable rom og suiter, spiser på restaurantene og gjør det dere drømmer om. Kombiner genial avkobling med makeløs arbeidsro!

Øylivets velsignelse

Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. Hverdagen befries fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. Ferga går når den går, og butikken stenger når den stenger. Og havet er så uendelig stort, fint og farlig. 

Toppbilde: © Karsten Ellingsen

Fargerikt lite kontor med utsikt over havet

T.v.:Fred og ro og bølgeskvulp i skjærgården rundt Skrova © Skrova Kayak Adventure
T.h.: Hovedkontoret tilbyr rask wifi, komfortable stoler og fantastisk utsikt i tillegg til felles kjøkken og møterom.
Under: En stille kveldsstund utenfor kontoret med utsikt til Lillemolla.

BOOK ET OPPHOLD

Kontorplass for en dag eller full pakke med overnatting og aktiviteter?

nb_NONorsk bokmål