Kombiner jobb og ferie i magiske Skrova og Hovedkontoret

Skrova er som en trådløs lader midt i Vestfjorden som på mystisk vis fyller batteriet ditt opp, bare ved at du setter føttene dine her. Om det er nærheten til havet, den påtrengende idyllen eller å være omringet av havet på alle kanter som gjør det – arbeidsroen trenger seg på og lufta dirrer av tilfredshet. 

T.v.: Det gode liv i Skrova, – her ved kjøkkenbordet i sjarmerende Bakkejordhuset.  
T.h.: Fred og ro og bølgeskvulp i skjærgården rundt Skrova © Skrova Kayak Adventure

Legendariske Skrova er nærmere enn du tror. Reiser du hjemmefra på morgenen, kan du parkere tøflene her på kvelden, uansett hvor i landet du befinner deg.

Den hjemmekoselige coworken i 2 etg i den gamle barnehagen henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og ved behov ut over vårt eget Bakkejordhus, finner vi passende overnatting. Kontorlokalene gir behagelig armslag for rundt 6-10 personer og passer derfor også godt for team som vil på en  «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart.

Workation – en herlig kombinasjon

Vi kan skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine gjester. Her står opplevelser, aktiviteter, kortreist mat og god service i fokus. Dere bor på rorbuer, i hus, eller mer fasjonable rom og suiter, spiser på restaurantene og gjør det dere drømmer om. Kombiner genial avkobling med makeløs arbeidsro!

Øylivets velsignelse

Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. 

Hverdagen befries fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. Ferga går når den går, og butikken stenger når den stenger. Og havet er så uendelig stort, fint og farlig. 

Kontorinteriør, sofa og kontorplass

Free seating kontorplass

Kontorplass i åpent landskap. Adgang til alle fasiliteter inkludert felles lunsjrom/kjøkken. Rask WiFi, kaffe, strøm og renhold er inkludert i prisen.

Bakkejordhuset - Skrovas koseligste hus!

Ønsker du en plass du kan overnatte, trekke deg tilbake eller jobbe fra eget hus? Vi tilbyr Bakkejordhuset som ligger rett ved kontoret.
Aktiviteter i og rundt Skrova

Tar du deg selv eller teamet ditt med til Hovedkontoret for en dag eller en periode, kan du hive snøret ut i lunsjpausen og fortsatt ha arbeidsdag igjen etter å ha dratt i land dagens middag. Særlig skreifisket i mars og april får det til å koke rundt Skrova. 

Snakk med oss så lager vi til en kombinasjon av avslapping og aktivitet som passer akkurat for deg og din gruppe.

T.v.: Rundt på hele øya kan du nyte de flotte fotoutstillingene i Skrova Outdoor Photospot  © SOPS
T.h.:  Skrova en vakker sommerkveld med Lillemolla i bakgrunnen.  © Rune Lund

Hopp i kajakken og gå i land på kritthvite strender. Unn deg et besøk på Skrova Fyr og restauranten der på sommerstid.

Ta turen opp på Skrovafjellet, en akkurat passe lettbeint tur som gir full uttelling med 360 graders utsikt. Hele Lofotveggen viser seg fram og du ser rett over til Steigen og Hamarøy. 

Besøk det gamle kystfortet med historisk sus som ble reist av tyskerne under andre verdenskrig. Her ligger kanonene ennå i terrenget. 

Lei en olabil eller øysykkel (sommersesong) og ta runden i den utendørs fotoutstillingen til Skrova Outdoor Photospot, eller sjekk ut hva Galleri Skrova har på utstillingskalenderen. 

Restaurantene ligger i havna og tilbyr både treretters meny og enkle retter. I Skrova kan du spise både kortreist hvalkjøtt og fisk.

Sjekk åpningstider på Heimbrygga og Skrovabrygga (vinter- og sommersesong)

– Arbeidsdagen blir aldri det samme igjen etter dette! 

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

nb_NONorsk bokmål