4 kule ting å gjøre i Skrova

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Selv om Skrova ser ut som et lite fiskevær på kartet, så har øya utrolig mye sjel og innhold, det er noe å gjøre for enhver. Skrova har mye sjel, og øyboerne her har lagt til rette for at besøkende skal få en opplevelse de sent vil glemme, det er ikke sikkert du vil forlate Skrova igjen etter du har besøkt den fantastiske øya. Det er noe å gjøre i hver årstid, alt fra kiting om sommeren, til nordlys safari på vinteren, det er mulighet for en kulinarisk oppelvelse på matfronten alle årstider!

1. Badestrender

Skrova er omringet av vakre sandstrender du kan hive deg ut i det krystallklare havet som omringer Lofoten, du finner garantert en skjult perle du kan kose deg i. Vi anbefaler å pakke ned mye god mat du kan ta med på strandsafari, og et par svømmebriller du kan se på det yrende livet under havoverflaten med.

2. Fisketurer

Det er ikke vanskelig å finne seg en plass man kan fiske på Skrova, utallige brygger man kan fiske fra, og lokalbefolkning som arrangerer guidede fisketurer. Du vil ikke gå glipp av litt ekte Lofotfiske når du først er her oppe!

3. Kiting

Unike og gode kiteforhold gjør Skrova til en yndet plass for deg som ønsker å bryne deg på kiting, man får leid utstyr og tilrettelagt kitetur om man ønsker det. ⛵

4. God mat

Det er mye god mat å finne rundt om på Skrova, spennende retter laget av lokale beboere på ekte skrovavis. Mye av sjømaten er kortreist, da Skrova har tilgang på sjømat i verdensklasse rett utenfor døra, det er også en lokal leverandør av sjømat på øya.

Øyboerne

De lokale beboerne har også utallige aktiviteter de kan ta deg med på, her er det omtrent bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på, øyboere stiller som guider, fotografkurs og diverse utstullinger.

BOOK ET OPPHOLD

Kontorplass for en dag eller to, – eller full pakke med kontorplass, overnatting og aktiviteter.

Et sted man må tilbake til

– Når jeg har vært i Skrova og reiser tilbake til Oslo, ser folk rart på meg på gata. Jeg tenker ikke helt over det, men jeg venner meg alltid til å møte blikket og hilse på alle jeg møter når jeg har vært i nord, sier Sunniva Sandjord, masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon på BI.

Les mer »

Workation – en gave til deg selv

Trekk deg tilbake i påtrengende fred eller meld deg inn i det bittelille øysamfunnet ved å stikke hodet ut av døra.   Skrova er stedet der freden er påtrengende og hverdagslivet er ukomplisert. Gå for the real deal i en tid man har utviklet apper for å spille av bølgesus og det hver dag lastes

Les mer »

Kunsten å sitte på en benk i sola å lese Havboka

Før jeg reiste til Skrova første gang, en litt urven dag i november 2015, hadde jeg lest Havboka, om kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider. Denne dagen i november var det fire årstider på en dag, slik folk i Skrova fortalte meg at det kunne være,

Les mer »

4 kule ting å gjøre i Skrova

Selv om Skrova ser ut som et lite fiskevær på kartet, så har øya utrolig mye sjel og innhold, det er noe å gjøre for enhver. Skrova har mye sjel, og øyboerne her har lagt til rette for at besøkende skal få en opplevelse de sent vil glemme, det er ikke sikkert du vil forlate

Les mer »