Nyt Lofoten og Skrova samtidig som du jobber fra Hovedkontoret!

Skrova er som en trådløs lader midt i Vestfjorden som på mystisk vis fyller batteriet ditt opp, bare ved at du setter føttene dine her. Om det er nærheten til havet, den påtrengende idyllen eller å være omringet av havet på alle kanter som gjør det – arbeidsroen trenger seg på og lufta dirrer av tilfredshet. 

T.v.: Vinterstemning i Skrova  © Hilde Blom Linchausen
T.h.: Bading og lunsj på stranden er ikke uvanlig i Skrova © Hilde Blom Linchausen

Legendariske Skrova er nærmere enn du tror. Reiser du hjemmefra på morgenen, kan du parkere tøflene her på kvelden, uansett hvor i landet du befinner deg.

Den hjemmekoselige coworken i 2 etg i den gamle barnehagen henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og du kan velge mellom flere overnattingssteder på vår hjemmeside. Lokalene gir behagelig armslag for rundt 6-10 personer og passer derfor også godt for grupper eller en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart.

Workation – en herlig kombinasjon

Vi kan skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine gjester. Her står opplevelser, aktiviteter, kortreist mat og god service i fokus. Dere bor på rorbuer, i hus, eller mer fasjonable rom og suiter, spiser på restaurantene og gjør det dere drømmer om. Kombiner genial avkobling med makeløs arbeidsro!

Øylivets velsignelse

Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. Hverdagen befries fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. Ferga går når den går, og butikken stenger når den stenger. Og havet er så uendelig stort, fint og farlig. 

Reisevei til Skrova

Free seating

Kontorplass i åpent landskap. Adgang til alle fasiliteter inkludert felles lunsjrom/kjøkken. Rask WiFi, kaffe, strøm og renhold er inkludert i prisen.

Book overnatting i Skrova

Book overnatting i Skrova

Moderne rorbu på kaikanten

Sjarmerende Bakkejordhuset i Skrova

Aktiviteter i og rundt Skrova

Tar du deg selv eller teamet ditt med til Hovedkontoret for en dag eller en periode, kan du hive snøret ut i lunsjpausen og fortsatt ha arbeidsdag igjen etter å ha dratt i land dagens middag. Særlig skreifisket i mars og april får det til å koke rundt Skrova. 

T.v.: Bade gjør vi hele året fra de fantastiske strendene rundt Skrova 
T.h.:  Skrova en vakker sommerkveld med Lillemolla i bakgrunnen.  © Rune Lund

Høsten og vinteren i Skrova er roligere og gir rom for både ettertanke og idéprosesser. I slutten av november tennes julegrana i været og vi forbereder oss til jula. Stemning er magisk med fantastiske soloppganger og solnedganger tett på. 

 

Restaurantene ligger i havna og tilbyr både treretters meny og enkle retter. I Skrova kan du spise både kortreist hvalkjøtt og fisk.

Vintersesongen er det begrensede åpningstider på restauranten som ligger i havna. Fotobrygga har fra november lørdagskaféer og ukeslutt vintersesongen. Skrovabrygga tilbyr bespisning på bestilling for min 12. pers. i vintersesongen. Sjekk åpningstider på Fotobrygga og Skrovabrygga før du tar veien!

– Arbeidsdagen blir aldri det samme igjen etter dette! 

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

nb_NONorsk bokmål