Skrova på bucketlista!

Vinter og hjemmekontor er en fin mulighet til å fylle minnebanken med historier og opplevelser du aldri glemmer!

Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. Hverdagen befries fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. 

Selv om Skrova bare ser ut som en liten prikk på kartet, så har øya utrolig mye sjel og innhold, og spektakulære naturopplevelser og nærvær! Det er noe å gjøre for enhver. På vinteret går pulsen ned og tiden står nesten stille mend du nyter roen og stillheten.   

Øyboerne her har lagt til rette for at besøkende skal skal trives, og det er slettes ikke sikkert du vil forlate Skrova igjen når du først har gått i land!  

Gode forhold for Nordlys

I Skrova har de aller beste forhold for å oppleve nordlyset. Det er ikke så mye annet lys som forstyrrer så derfor vises nordlyset og stjernene skarpere. Uansett hvor du er på øye er det gode forhold, men ekstra fint er det jo oppe på loshytta eller andre steder hvor du kommer litt høyt. Og om det ikke skulle bli nordlys, så husk at det ofte er mange timer med utrolig vakkert lys siden solen ofte holder seg tett over eller under horisonten, og lyser opp skyene og himmelen med de vakreste fargespill. Har du ikke allerede en nordlys app så kan du sjekke Yr sitt varsel ved å klikke på knappen under.  

Deilig nordlyskveld ved loshytta som ligger rett over «været» som er down town i Skrova. Her har du oversikt alle veier over øya. © Emil Nord

Kontordag all inclusive Det gode Skrovaliv

Den hjemmekoselige coworken vår henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og du kan velge mellom flere overnattingssteder på vår hjemmeside. i tillegg til free seating eller eget privat kontor. Lokalene passer godt for grupper eller en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart. Les mer om workation i Skrova.

Badestrender

Skrova har flere vakre sandstrender hvor du kan hive deg ut i det krystallklare havet som omringer Lofoten. Du finner garantert en perle du kan kose deg på. I Skrova bades det året rundt og strenden ligger så nært at du fint rekker en dukkert i lunsjpausen.  Sjekk google maps – det tar 10-20 minutter å gå inn fra veien, alt etter hvilken strand du velger.

Skrova har flere fantastiske strender hvor det bades hele året 

Fisketurer

Det er ikke vanskelig å finne seg en plass man kan fiske fra i Skrova. Om du velger å fiske mort fra kaien, eller drar ut på bergene for litt større fisk. Ultimate opplevelsen er å dra på tur med en av de lokale fiskebåtene som tilbyr guidede turer. Gå ikke glipp av litt ekte Lofotfiske når du først er her! Sjekk visitskrova.no for å finne båter som tar deg og gruppen din med på fiske.

Ski og fjellturer

Skrova er ikke laget for så veldig mye ekstremsport, og Skrovafjellet og Stappen er overkommelig for de fleste. Her er også lysløype så man kan få seg en fin skitur innover «landet» og helt fram til badestrendene. Lagunen ved Remøya er også perfekt til dem som driver med kiting.

 

Tunnelsyn – en av uteutstillingene du kan oppleve rundt om på øya i regi av Skrova Outdoor Photo Spot. 

Nyt fred og ro og utendørs fotoutstillinger

Sist men ikke minst; Nyt freden og roen i Skrova! Ta en spasertur rundt om, sjekk alle de underdørs fotoutstillingene i SOPS, gå Kulturhistorisk vandring med formidling via app.  Sjekk ut Tibetbutikken, eller les lokalavisa over en kopp kaffe en tidlig morgen på Hovedkontoret mens du nyter utsikten.

Booke opphold

Tipsene her er skrevet av Hovedkontoret som leier ut kontorplass og overnatting som du kan booke fra denne websiden.  Ønsker du et opphold med opplevelser og det hele for teamet ditt er det bare å ta kontakt med Ritha så finner vi en løsning som passer.  

Reise til Skrova.  

Velkommen til Skrova! 

 

Toppbilde: © Emil Nord

Bad og lunsj rekker man fint på en spasertur fra Hovedkontoret  © Hilde Linchausen Blom
T.h.: Rask wifi, komfortable stoler og fantastisk utsikt i tillegg til felles kjøkken og møterom.

BOOK ET OPPHOLD

Kontorplass for en dag eller full pakke med overnatting og aktiviteter?

nb_NONorsk bokmål