Work&Stay – Magisk vinter i Skrova

Omringet av hav på alle kanter trenger arbeidsroen seg på, og lufta dirrer av tilfredshet. Slik skjer det at du får ladet batteriene, samtidig som du jobber effektivt. – Det kalles Skrovamagi!

Den hjemmekoselige coworken vår henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova.  Lokalene passer godt for grupper som skal jobbe prosjekt noen dager, eller en kortere «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, eller oppstart av prosjekt. Les mer om workation i Skrova.

Havnen inn til Skrova med fjellet Lillemolla i bakgrunnen. Høstvær.

Skrova byr på magisk lys og været skifter noen ganger så fort at du får med deg alle årstider bare på en liten luftetur i lunsjen. T.h.:En tur på Skrovafjellet er overkommelig for de fleste.  Her har du utsikt i alle retninger til Lofoten, Steigen og Vestfjorden. © Emil Nord

Kontorinteriør, sofa og kontorplass

Free seating på Hovedkontoret  byr på rask wifi og gode stoler i et fargerikt arbeidsmiljø.

Selv om Skrova bare ser ut som en liten prikk på kartet, så har øya utrolig mye sjel og innhold, og spektakulære naturopplevelser og nærvær! Det er noe å gjøre for enhver. På vinteret går pulsen ned og tiden står nesten stille mend du nyter roen og stillheten.

Øyboerne her har lagt til rette for at besøkende skal skal trives, og det er slettes ikke sikkert du vil forlate Skrova igjen når du først har gått i land!

 

Gode forhold for Nordlys

I Skrova har de aller beste forhold for å oppleve nordlyset. Det er ikke så mye annet lys som forstyrrer så derfor vises nordlyset og stjernene skarpere. Uansett hvor du er på øye er det gode forhold, men ekstra fint er det jo oppe på loshytta eller andre steder hvor du kommer litt høyt. Og om det ikke skulle bli nordlys, så husk at det ofte er mange timer med utrolig vakkert lys siden solen ofte holder seg tett over eller under horisonten, og lyser opp skyene og himmelen med de vakreste fargespill. Har du ikke allerede en nordlys app så kan du sjekke Yr sitt varsel ved å klikke på knappen under.

 

Nyt fred og ro og utendørs fotoutstillinger

Sist men ikke minst; Nyt freden og roen i Skrova! Ta en spasertur rundt om, sjekk alle de underdørs fotoutstillingene i SOPS, gå Kulturhistorisk vandring med formidling via app.  Sjekk ut Tibetbutikken, eller les lokalavisa over en kopp kaffe en tidlig morgen på Hovedkontoret mens du nyter utsikten.

Ønsker du ta med teamet eller gjengen din for en pakke med jobb og opplevelser så ta kontakt med Ritha på tel 90585716 eller mail [email protected] så ordner vi noe som passer. 

Reise til Skrova.  

Velkommen til Skrova! 

 


BOOK ET OPPHOLD

Kontorplass for en dag eller full pakke med overnatting og aktiviteter?

nb_NONorsk bokmål