Tirsdagslønsj på Hovedkontoret

Denne er til deg som er lei av brødskiva foran PCén – vi sier nei til kjedelige alenelunsjer! 

Hovedkontorer inviterer med jevne mellomrom til Tirsdagslønsj fra 12-13 hvor vi åpner kjøkkenet for at vi helt uformelt kan møtes til felles lunsj. Konseptet er veldig enkelt; – en tar bare med matpakken og stikke innom på Hovedkontoret kl 12. Det er ingen krav til å spise, det er hyggelig nok å ta en kaffe sammen. Men, stiller du med vaffelrøre vil vi elske deg!  

Alle Hovedkontorets kontorister, hjemmekontorister, enkeltforetak og remote coworkers , kunstnere, freelancere, og alle andre som har lyst å treffe folk, eller se andre folk i lunsjen er hjertelig velkommen!

Vil du kombinere en sosial lunsj med en kontordag i vakre Skrova, og i hyggelige omgivelser er du hjertelig velkommen til å booke kontorplass for en dag. Konseptet er free seating, på gode stoler, og rask wifi, og det koster bare 200 kroner. Vi har også klippekort for dem som ønsker ta flere turer innimellom. 

Hovedkontoret passer godt for grupper som skal jobbe prosjekt noen dager, eller har behov for en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, eller oppstart av prosjekt. Les mer om workation i Skrova.

Kontorinteriør, sofa og kontorplass

Booker du free seating kan du jobbe hvor du vil i i det koselige fellesarealet på Hovedkontoret. 
t.h.: En rask tur fra kontoret ligger flere flotte strender som flittig benyttes av lokalbefolkningen og besøkende – hele året.

My all time favorite office! I rented office space here for 2 months; great location and people. And you really can't beat the views!
Ida Linchausen
Produksjonsleder
Nice casual but professional space located on a tranquil island. You can work and feel like you're on vacation at the same time!
Adrian Robert
developer
Booket Hovedkontoret til jubileumsfeiring og er strålende fornøyd. Hyggelige lokaler og meget godt utstyrt kjøkken . Anbefales på det varmeste!
Hilde Blom Linchausen

BOOK ET OPPHOLD

Kontorplass for en dag eller full pakke med overnatting og aktiviteter?

en_USEnglish